Om gruppen

Lidt om gruppen

Invictus Gruppen er en national spejdergruppe i Det Danske Spejderkorps. Hvor andre grupper har base i et lokalsamfund, består Invictus af unge fra hele landet, der brænder for at lave arrangementer for børn og unge.

Invictus Gruppen står bag Invictusløbet, som er et spejderløb for tropsspejdere. Invictusløbet har været med i adventurespejd-ligaen siden 2014. Derudover har gruppen gennem årene arrangeret flere mindre events og på Spejdernes Lejr 2017, stod gruppen bag to poster, der i løbet af ugen havde intet mindre end 10.000 spejdere igennem tilsammen. På Spejdernes Lejr 2022 stor vi bag en aktivitet for alle spejdere i alderen 12-16 og vi havde cirka 10.000 spejdere på denne aktivitet. Det var “Tropsdøgnet”, som også blev kaldt Total Portal Dag. 

I samarbejde med Brejning Højskole, har gruppen tidligere lavet sommerhøjskole for familier en uge i sommerferien. Et nyere skud på stammen er “På Højt Plan”, som blev skudt i gang med et vellykket PLan-kursus i uge 42, 2018. Vi har længe hjulpet andre spejderløb med poster, aktiviteter, førstehjælp og mad hertil. Sidenhen har vi oprettet en gren, som vi kalder “I.P.A.”, der står for Invictus Post Assistance og er dermed vores eksterne postteam.

Hvis du er interesseret i at vide mere om de aktiviteter Invictus Gruppen laver, eller har lyst til at være en del af gruppens fede arrangementer, kan du kontakt os her.